A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Régi-új Childish Gambino lemez jelent meg némiképp váratlanul

Wágner Gábor
2024. május 13., 11:20

A sokak számára inkább színészként ismert Donald Glover (pl. Atlanta, Mr. & Mrs. Smith) Childish Gambino néven remek hip-hop lemezeket is készít. A most megjelent Atavista a négy éve kiadott negyedik album, a 3.15.20 letisztázott és újragondolt verziója.

2020-ban Donald Glover egy új lemezzel lepte meg rajongóit. Ez volt a 3.15.20. Az album első körben a donaldgloverpresents.com weboldalra került fel, majd nem sokkal később eltűnt, hogy aztán felbukkanjon a különböző streaming oldalakon, némiképp átszerkesztett formában. Ennyi lenne a sztori, ám négy évvel később újabb fordulat következett: május 13-án megjelent az Atavista című új Childish Gambino nagylemez, és ezzel párhuzamosan viszont, május 8-án a 3.15.20 eltűnt a streaming oldalakról. Ugyanis a kettő egy és ugyanaz, pontosabban az Atavista annak egy rendesen kidolgozott, friss verziója. Nemcsak véglegesre lettek csiszolva a dalok, de a számok rendes címet kaptak a korábbi számozott címmekkel szemben. Így most ez a hivatalos negyedik Childish Gambino nagylemez. Aminek az egyik számához (Little Foot Big Foot) már klip is készült.

Az Atavista fizikai formában is megjelenik majd, valamikor a nyár folyamán. Az eredeti verzió pedig a YouTube-on még meghallgatható:

Szerző: Wágner Gábor