A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Rejtett üzenet Bowie utolsó lemezén

2016. november 22., 17:25

A Blackstar példányairól már eddig is tudni lehetett, hogy minimalizmusa megtévesztő és valójában a borítótól kezdve a tartalomig tömve van titkos részletekkel. Egy rajongó azonban igazán megható jelenséget fedezett fel David Bowie utolsó lemezén, mely csak akkor válik láthatóvá, ha az albumot napfény éri.

bowie-blackstarvid1

Annyi bizonyos, kevés, David Bowie utolsó albumánál misztikusabb zenei kiadványt jegyez a történelem, azonban a Blackstar még megjelenését követően majdnem egy évvel is képes meglepetéseket okozni.

Az NME szerint egy rajongó fedezte fel, hogy a lemez példányainak letisztult borítóját meghatározó, fémes csillagmotívum napfénynek kitéve az égbolt egy szeletének képét mutatja. A miniatűr kozmosz minden bizonnyal egészen különleges jelenés, egyben szép gesztus, ha úgy tetszik szimbólum az év elején elhunyt Bowie részéről.

A történet slusszpoénja, hogy a lemez további, elrejtett meglepetéseiről még Bowie régi barátja, egyben a lemez producere, Tony Visconti sem tud, mivel azokról az énekes kizárólag a tervező Jonathan Barnbrookkal konzultált.

View post on imgur.com