A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Reklámot szeretett volna, videón lőtte fejbe magát egy amerikai rapper

2016. július 26., 17:23

A Baltimore-i zeneközeli személyiség, Emperor Kasper Knight megelégelte, hogy a szakmában eltöltött évei ellenére, munkásságát még mindig csak nagyjából ötven ember követi a közösségi médiában, így a lehető legamerikaibb módon igyekezett felhívni magára a figyelmet: videóra vette, ahogy egy pisztollyal lyukat lő a saját arcába.

Keveseknek adatik meg, hogy várományosként olyan közel kerüljenek a Darwin-díjhoz, mint az Emperor Kasper Knight művésznéven futó Baltimore-i rapper. A saját bevallása szerint fantasy-történeteket is író férfi kieszelte a tökéletes marketingfogást: videón lő lyukat a saját arcába, a felvételt pedig a Facebook-on közzétéve toboroz magának új híveket, a már meglévő 57 követő mellé.

Kasper Knight egy autó hátsó ülésén, leeresztett ablaknál, saját kilenc milliméteres pisztolyát szegezte saját fejéhez és szaggatott igen fájdalmasnak tűnő nyílást az arcába. A produkció után stílszerűen vért köp s igyekszik elszorítani a sebet.

„Szerettem volna egy igazán ütős klipet, de miután elmeséltem az ötletem, egyetlen operatőr sem akart segíteni, úgyhogy megcsináltam magam” – fűzte hozzá  az eseményekhez a rapper egy bejegyzésben.