A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Rockers’ Paradise: a 90-es évek legjobb zenéi egy helyen!

2020. június 22., 12:56

A 90-es évek legjobb zenéit összegző ROCKERS’ PARADISE című ősszel indult műsorunk helyét a nyáron (most hétvégétől) dub+reggae partynk, a DUBBERS’ DELIGHT veszi át, de hogy ne maradjatok rockzene nélkül, összegyűjtöttük nektek az eddigi mixeket a rádió mixcloud oldalán.

A tavaly ősszel indított ROCKERS’ PARADISE című műsorunk, amely a 90-es évek legjobb rock, hip-hop, grunge és metálzenéit összegzi, tizenöt adást ért meg eddig Dr. Vizi, Dr. Android és Doktor Pepper szerkesztésében, valamint öt különkiadást, amelyet zenész barátaink készítettek nekünk, illetve nektek. Állított össze Rockers’ Paradise Specialt László Viktor, a Sexepil és az ETA zenekarok örökös tagja, Pintér Miklós, a Grungery főszerkesztője és gitárosa, Németh Róbert, a néhai Heaven Street Seven basszusgitárosa, és Czutor Zoli, a Belmondo, a Nyers és a Czutor Akusztik zenekarok frontembere, dalszerzője, lelke, motorja.

Terveink szerint a műsort ősztől indítjuk újra, a nyár folyamán, június 27-étől pedig folytatódik dub & reggae műsorunk, a DUBBERS’ DELIGHT, aminek első idei különkiadását MC Kemon fogja perezentálni hamarosan.

Az eddigi Rockers’ Paradise adásokat itt hallgathatjátok.

Élvezzétek a nyarat, és hallgassátok továbbra is az Open Air Rádiót!

Grafikák: Vizi Ákos

Fényorgia a Nemzeti Galériában – megjelent az Ébred a város
Júl. 13., 13:17