A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

ROCKERS’ PARADISE Vol. 21 – THE CURE SPECIAL – DISINTEGRATION WEEKEND szombaton és vasárnap 5-kor az Open Air Rádión

2021. április 17., 13:04

Bár nem kell különösebb apropó ahhoz, hogy az ember Cure-t hallgasson, az Open Air Rádió Rockers’ Paradise című műsorának 21. adását most mégis 2 x 21 Cure-számmal ünnepeljük, annak apropóján, hogy e héten jelent meg 40 éve Faith című lemezük, és április-májusban egy csomó halhatatlan albumuknak (Three Imaginary Boys, Seventeen Seconds, Pornography, The Top, Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me, Disintegration, Wish, Wild Mood Swings) lesz ilyen-olyan évfordulója.

Az adás szerkesztői – Dr. Android, Dr. Vizi és Doktor Pepper – kétszer másfél órában foglalták össze a Cure eddigi munkásságát. Az első részben, szombaton 5-től a „törzsanyag” megy majd a legnagyobb slágerekkel, a másodikban, vasárnap 5-től pedig a giga slágerek mellett B-oldalak, remixek, ritkaságok és feldolgozások (Jimi Hendrix, Depeche Mode, Joy Division, The Doors) szólnak ínyenceknek, újszülötteknek és ősrajongóknak.

A tracklistákat egyelőre nem közöljük, legyen meglepetés, de a rádió Mixcloud oldalán megtaláljátok majd a jövő hét elején a podcastok alatt.

Kellemes dezintegrációt kívánunk a hétvégére!

Az adásokat itt hallgathatjátok szombaton és vasárnap 5-től: Open Air Rádió

A rádió vadonatúj appja már elérhető az App Store-ban és a Google Play-ben. Töltéstek le mobilra, és lesz egy új zsebrádiótok!

Flyer: Vizi Ákos