A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

ROCKLITERA

2014. október 14., 19:38

Az elmúlt években hallhattátok és láthattátok már a VOLT és a Sziget Fesztiválokon Baksa-Soós Attila sok-sok izgalmas vendéget megszólaltató ROCKLITERA című kulturális műsorát. Most első alkalommal jelentkezik a budapesti Akvárium klub látványstúdiójából az író-zenész a tőle megszokott energiabombával.

Egy kis betekintés ismert arcok életébe, gondolataiba vagány számokkal és vidámsággal megfűszerezve. Ez a ROCKLITERA. Minden szerdán 17 és 19 óra között az Open Air Rádió műsorában.

Jakab Juli színésznő mesél forgatási élményeiről és jövőbeni terveiről közvetlenül a Senki Szigete c. nagyjátékfilm esti premierje előtt, mely a kortárs filmrendezők fenegyereke, Török Feri rendezésében készült.

Nincs első ROCKLITERA punk nélkül. Szuka Ezredes alias John Lydon alias Váradi Csaba gondoskodik az életérzésről. A Sex Pistols, Ramones és a ROBOT is bizonyára szóba fog kerülni.

A Balcony TV magyarországi felelősei, Horváth Renátó és Somló Dániel tolmácsolásában megtudhatjátok, miért lett világszerte akkora siker a számtalan rendőri feljelentéssel tarkított teraszon-zenélés ötlete.

Nem utolsó sorban pedig bemutatkozik a ROCKLITERA-ban a fiatal őrjöngő zenekar, a Run Over Dogs. Czeglédi Szabolcs és társai elhozzák magukkal friss EP-jüket.

ROCKLITERA az Open Air Rádió egyik kulturális műsora.

Címkék:
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33