A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Roger Waters fantasztikus búcsúturnéja Budapestet is érinti!

2022. szeptember 22., 15:18

Roger Waters 2023 tavaszán kezdi This Is Not A Drill elnevezésű turnéjának európai szakaszát. A 40 állomásos koncertkörút március 17-én Lisszabonban indul, és 14 országot érint, köztük Magyarországot is: Roger Waters 2023. április 23-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.

A koncert programja 20 dalból áll, a Pink Floyd és Roger Waters klasszikusaiból. Elhangzik többek között az Us & Them, a Comfortably Numb, a Wish You Were Here és az Is This The Life We Really Want?, valamint debütál Roger Waters vadonatúj, The Bar című szerzeménye.

Roger Waters az ének mellett gitáron, basszusgitáron és zongorán is játszik. A zenekara: Jonathan Wilson és Dave Kilminster (gitár), Jon Carin (gitár, billentyűs hangszerek), Gus Seyffert (basszusgitár), Robert Walter (billentyűs hangszerek), Joey Waronker (dob), Seamus Blake (szaxofon), a vokalisták pedig Shanay Johnson és Amanda Belair lesznek.

A This Is Not A Drill egy forradalmian új, extravagáns rock and roll és filmes élmény, amelyet a terem közepén lévő színpadon adunk elő, egyben egy elképesztő vádirat a korporatív disztópia ellen, amelyben mindannyian a túlélésért küzdünk. Cselekvésre szólít fel, hogy szeressük, védjük és osztozzunk értékes és egyensúlyát vesztett otthonunkon, ezen a bolygón. A show tucatnyi dalt tartalmaz a Pink Floyd aranykorából, számos újabb dal mellett, amelyekben a szövegíró és a zeneszerző azonos, ugyanaz a szív, ugyanaz a lélek, ugyanaz az ember. Ez lehet az utolsó hurrá. Wow! Első búcsúturném! Ne hagyjátok ki”. Szeretettel: R.

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a regisztrált Live Nation tagok vásárolhatnak szeptember 29-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés október 3-án, hétfőn kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Az előadásra több fajta VIP csomag is kapható, részletek a https://vipnation.eu/rogerwaters oldalon.

További info:

www.rogerwaters.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

A Warpaint egy új meglepetés dallal ünnepli meg 20 éves fennállását
febr. 18., 9:14