A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Rotten Roots

2015. május 3., 8:37

A budapesti Rotten Roots egy merészen kísérletező, fiatal és lendületes formáció. (ének, gitár: Gyökeres Krisztián, gitár: Makai Zsolt, basszusgitár: Ilisz Dávid, dobok: Székely Dávid)

Indie rock zenét ’60-’70-es évek rockzenéjével bolondítják meg: van itt Royal Blood, késői Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age vonal is. 2011 nyarán készültek első felvételeik, rögtön a „Navigate” című számukkal klipkészítést is nyertek a Lángoló Gitárok és a Cinemate közös pályázatán. Jelenleg a 4. kislemeznél: a „Calculator”-nál tartanak, első nagylemezük a közeljövőben várható. Láthattuk őket többek között az A38-on, a Dürerben is, legközelebb a ten years before koncertsorozat keretében lépnek fel.

Rotten Roots a Facebookon

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala