A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Rühös Foxi – Szavazással nagylemezcím

2021. szeptember 21., 10:35

Újabb váratlant húzott a Rühös Foxi zenekar (Szűcs Krisztián, Baksa-Soós Attila, Horváth Kristóf és Vazul Császár), amikor szavazásra bocsátotta elkészült harmadik nagylemezük címét. A rajongók, vagy bárki, akinek kedve van szavazni, olyan címekből választhat, mint az Alkotói Válság, a Szopok a Hűtővel, Suttogó Batolyapálmák (nem elírás, sic!), Elhoztam egy Szagosítót, vagy a Van Kenyered, Van Nutellád. A szerzők fenntartják maguknak a jogot egy saját cím döntőbe juttatására. A végső cím szeptember 27-én 19:00-20:00 között szabadtéren megtartott helyszíni szavazással fog kialakulni a Budapest II. kerületi Hendrinx Bár előtt.

A Rühös Foxi zenekar 3. nagylemezének, a közönség által választható címei

A hamarosan megjelenő nagylemezről annyit lehet tudni, hogy 8-10 dalt ölel fel, egy frenetikus 18 másodperces nagyzenekari művel kezdődik. A lemez producere a szinte már-már zenekari tagnak számító Takács Zoltán Jappán, aki a korábbi Minőségi Üzenet és Wellness Oratorium című lemezek produceri, mix és master munkáját jegyzi.

Some Fox, Skystep Fox, Kaiser Fox és Fox Fox

Miután a Rühös Foxi a Vatera.hu apróhirdetési felületén publikálta az egy évvel ezelőtt megjelent Wellness Oratorium c. lemezét, így kíváncsian várjuk, hol és mikor lehet hallani a jelenleg még névtelen LP-t. Aki szeretne segíteni a névválasztásban, az a zenekar fb oldalán tud szavazni:

https://www.facebook.com/1107853629349649/posts/2340598952741771/?d=n

A Rühös Foxi mindenkinek köszöni a szavazat leadását, de egyben azt is előrevetíti, hogy aki nem szavaz, azt kiközösíti. Nyilván erre nem kerül sor, hiszen Magyarország legfeloszlóbb, de egyúttal az egyik legbefogadóbb zenekaráról van szó.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06