A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Rühös Foxi – Szavazással nagylemezcím

2021. szeptember 21., 10:35

Újabb váratlant húzott a Rühös Foxi zenekar (Szűcs Krisztián, Baksa-Soós Attila, Horváth Kristóf és Vazul Császár), amikor szavazásra bocsátotta elkészült harmadik nagylemezük címét. A rajongók, vagy bárki, akinek kedve van szavazni, olyan címekből választhat, mint az Alkotói Válság, a Szopok a Hűtővel, Suttogó Batolyapálmák (nem elírás, sic!), Elhoztam egy Szagosítót, vagy a Van Kenyered, Van Nutellád. A szerzők fenntartják maguknak a jogot egy saját cím döntőbe juttatására. A végső cím szeptember 27-én 19:00-20:00 között szabadtéren megtartott helyszíni szavazással fog kialakulni a Budapest II. kerületi Hendrinx Bár előtt.

A Rühös Foxi zenekar 3. nagylemezének, a közönség által választható címei

A hamarosan megjelenő nagylemezről annyit lehet tudni, hogy 8-10 dalt ölel fel, egy frenetikus 18 másodperces nagyzenekari művel kezdődik. A lemez producere a szinte már-már zenekari tagnak számító Takács Zoltán Jappán, aki a korábbi Minőségi Üzenet és Wellness Oratorium című lemezek produceri, mix és master munkáját jegyzi.

Some Fox, Skystep Fox, Kaiser Fox és Fox Fox

Miután a Rühös Foxi a Vatera.hu apróhirdetési felületén publikálta az egy évvel ezelőtt megjelent Wellness Oratorium c. lemezét, így kíváncsian várjuk, hol és mikor lehet hallani a jelenleg még névtelen LP-t. Aki szeretne segíteni a névválasztásban, az a zenekar fb oldalán tud szavazni:

https://www.facebook.com/1107853629349649/posts/2340598952741771/?d=n

A Rühös Foxi mindenkinek köszöni a szavazat leadását, de egyben azt is előrevetíti, hogy aki nem szavaz, azt kiközösíti. Nyilván erre nem kerül sor, hiszen Magyarország legfeloszlóbb, de egyúttal az egyik legbefogadóbb zenekaráról van szó.

Bódottá – kóstold meg a Honeybeast meggypálinkáját ma a Budapest Parkban!
okt. 13., 17:27