A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Saját gitármodellt kap Johnny Depp

2016. április 9., 7:39

A német Duesenberg márka a rockzenészként is babérokra törő színésszel együttműködve készítette el annak minden részletében egyedülálló hangszerét, melyet most limitált szériában a rajongók számára is elérhetővé tesz.

djd_stage

Hosszas közös munka eredményeként jött létre a Duesenberg német hangszermárka Johnny Depp modellje, melynek konstruálásából a színész is derekasan kivette a maga részét. Miután a cég korábban már 52 példányt készített a színészi karrier mellett rockzenészként is helytálló Depp elektromos gitárjának kópiájából, a hatalmas keresetre való tekintettel úgy határozott, állandó modellé teszi kínálatában a különleges hangszert.

A gitár gravírozott, alumínium fedlapján található figurák a színész saját testén való tetoválásoknak fénykép alapján készített pontos másai. A modell hangzás béli unikumáról a Duesenberg saját fejlesztésű, JD-63-as szimpla tekercses hangszedője gondoskodik, melyet szintén a Depp igényei szerint készítettek el. A hangszer ára természetesen igen borsos, a gyártótól kicsivel több, mint háromezer euróért rendelhető.