A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

sg.hu: Hatalmas a siker, bejelentették A dzsungel könyve 2-t

sg.hu
2016. április 28., 7:55

A Disney nem teketóriázik, azonnal nekilát a következő A dzsungel könyve készítésének.

Miután a Job Favreau által rendezett A dzsungel könyve (The Jungle Book) minden elvárást felülmúlva szerepel a mozikban, és jó eséllyel beléphet az egymilliárdosok klubjába (valamint a kritikái is abszolút pozitívak), így a Disney nem kockáztat sokat azzal, hogy bejelentette, elkészíti a második részt. Ennek minden bizonnyal legkevésbé a Warner Bros., valamint Andy Serkis örül, hisz így még kisebb az esély arra, hogy 2018-ban előrukkolnak saját A dzsungel könyve-adaptációjukkal. (Ennek a projektnek a sorsa egyelőre még nem ismert, simán lehet, hogy mégis elkészül.)

428650748 (1)

A dzsungel könyve második részét is Job Favreau fogja rendezni, mint ahogy a forgatókönyv megírására ismét csak Justin Marksot kérték fel. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor kerülhet a moziba a folytatás, de a Disney korábban 2017. július 28-ára jelentett be egy meg nem nevezett, élőszereplős adaptációt, valamint 2018-ra hármat is: április hatodikára, augusztus harmadikára és december 25-ére. Sőt, 2019-ben december 20-át is lestoppolta magának a stúdió egy élőszereplős mesére.

A 175 millió dollárból készített film 10 nap alatt Amerikában 192 millió dollár bevételre tett szert, míg a világ többi részén 341 millióra.

Szerző: sg.hu