A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

sg.hu: Új képek az itthon forgatott Da Vinci-kód 3-ból

sg.hu
2016. április 27., 22:12

Új fotók érkeztek az új Dan Brown-adaptációhoz, az Infernóhoz, melyet részben Budapesten forgattak. A Da Vinci-kóddal indult filmes sorozat második epizódja az Angyalok és démonok volt, a harmadik darabja pedig az október 28-án bemutatásra kerülő film lesz. A Ron Howard által rendezendő Infernóban, melyet David Koepp írt, természetesen Tom Hanks fogja alakítani Langdont. Mellette az idén Oscarra jelölt Felicity Jones lesz Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan tűnhet fel Harry Simsként, Omar Sy lesz Christoph Bruder, Sidse Babett Knudsen pedig Dr. Elizabeth Sinskey.


Az itthon is nagy sikert arató könyv fülszövege a következő: „„Keressetek és találtok.” Ez a bibliai idézet visszhangzik Robert Langdon, a Harvard jeles szimbólumkutatója fejében, amikor felébred egy kórházi ágyon, és nem tudja, hol van és hogy került oda. Arra a morbid tárgyra sincs magyarázata, amelyet a holmija közt eldugva találtak.
Langdon az életéért menekül egy őrült hajsza során Firenzén át, egy fiatal orvosnő, Sienna Brooks társaságában. Csak úgy szökhetnek meg ismeretlen üldözőik elől, hogy Langdon beveti ismereteit a történelmi homlokzatok mögött rejlő titkos átjárókról és ősi rejtelmekről. Egyedül Dante sötét, monumentális remekének, a Pokolnak néhány sora vezérli őket, amelynek segítségével megfejthetik a reneszánsz legünnepeltebb műveinek – szobroknak, festményeknek és épületeknek – mélyén rejlő kódokat, hogy eljussanak egy kirakós játék megoldásához, melynek révén talán elháríthatják a világot fenyegető félelmetes veszélyt…
A történelem egyik leghátborzongatóbb irodalmi klasszikusa, a Pokol ihletésére született, és díszletei között játszódó mű Dan Brown eddigi legellenállhatatlanabb és leggondolatébresztőbb regénye; lélegzetelállító versenyfutás az idővel, amely már az első oldalon rabul ejti az olvasót, és el sem ereszti a befejezésig.

inferno-tom-3

416722.jpg-r_1280_720-f_jpg-q_x-xxyxx

04

Szerző: sg.hu