A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Shaibo

2017. április 5., 22:54

A soulos-jazzes formációt Szigeti Zsófia, Nyitrai Peti, Klausz Ádi és Cseh Peti alkotja, a koncertjeiken pedig gyakran működik közre (nem mellesleg az első albumon is beszállt trombitával és szárnykürttel) Taborszky Bence. A kezdeti ismerkedős fázist 2016 nyarán közös Velencei-tavi alkotói hét váltotta, ahol véglegesítették a dalaikat.

Tavaly év végén jelent meg a „Corallium”-ra keresztelt első EP-jük. A közösségükön és a zenéjükön kiütközik a tudatosság és a szeretet, amivelnem csak a zenéjüket, de egymást is elárasztják.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala