A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Signore Crust

2017. április 5., 8:24

A mostanában menő szörfrock szféra új tagja, a Signore Crust 3 éve jelent meg a Canalope Island c. számukkal a neten.

Aztán jött a Fran Palermoból ismert Henri Gonzo, felénekelte a “Centerfold Crush” című EP-jüket, ám énekesüket végül a Deep Glazeből és a Tape Delayből ismert Szőke Zoliban találták meg. A srácok játszottak már az A38 Hajó, a Dürer Kertben, a Kuplungban és a Kolorádó Fesztiválon is ​​és gőzerővel dolgoznak a jövőre megjelenő EP-n. Sok csilingelés, kolomp, ide-oda delay és keleties ritualitás, mindez már élőben is!

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala

Szerző:
OIDIPUSZT AZ ORSZÁGNAK – EGY VÁLASZTÁS ÉJSZAKÁJA A RADNÓTIBAN
márc. 3., 17:35