A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

skeemers

2016. május 9., 0:24

2015-ben találtak egymásra a dinamikus, ritmusos hanghullámain szörfölő skatepunk Skeemers tagjai. A „Fairlady” című daluktól sok zeneipari szakmabeli felkapta a fejét, így kerültek a Stenk 2016-os Dalversenyébe és a KERET Blogon is találkozhattunk már velük.

skeemers1

Zenekaruk megalakulásával vált mindenki életének fő küldetésévé a zenélés, megtalálták a helyüket ebben. Azóta is arra fordítják energiájukat, hogy minél több sej-hajt megmozgató muzsikát csináljanak épülő közönségüknek.

Facebook elérés.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala