A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Slash és Axl Rose újra kebelbarátok

2015. augusztus 23., 19:29

Hat évnyi szünet után hivatalosan is kibékült egymással a Guns N’ Roses két alappillére. A gitáros szerint a kölcsönös megbocsátáson alapuló összeborulás már „több, mint időszerű volt.”

Slash

Több évnyi vicsorgást követően hivatalosan is felélesztette barátságát Slash és Axl Rose – írja a blabbermouth.net. Slash a svéd Aftonbladet TV műsorában beszélt a felélesztett kapcsolatról. „Komolyan, ez az egész már több, mint időszerű volt. Annyi gyűlöletet, annyi negatív érzést kell most végleg eloszlatnunk” – nyilatkozott a Guns N’ Roses gitárosa, aki egy lendülettel a legkardinálisabb felmerülő kérdésre is válaszolt: „Hogy összeáll-e újra a Guns N’ Roses? Őszintén, nem tudnám megmondani. Annyi biztos, már nem az vagyok, aki egykor, a zenekar idején.”

274846_Papel-de-Parede-Axl-Rose-Show-do-Guns-N-Roses_2048x1536

Slash kissé derűlátóbban állt a dologhoz a CBS This Morning című műsorának májusi adásában, ahol a zenekar összegereblyézésével kapcsolatban úgy fogalmazott, „ha mindannyian a helyes okból vágnánk bele, a rajongók biztosan imádnák és valószínűleg tényleg jól sülne el a dolog.”

Bár a mai napig evidens felhánytorgatni, hogy Axl Rose egy 2009-es interjúban a Guns N’ Roses „rákjának” nevezte Slasht, a gitáros szerint kettejük konfliktusát csupán a média nagyította fel. „Igen, valóban hosszú ideig nem beszéltünk. De bármit is mondanak az újságok, bármennyire is szeretnének balhét, mi megváltoztunk” – szögezte le.

maxresdefault (2)