A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Slayer: Repentless – véres börtönklip Danny Trejo szereplésével +FRISSÍTÉS: a teljes kliptrilógia!

2015. szeptember 11., 15:50

Emlékeztek, mi történt 2001. szeptember 11-én? Igen, aznap adta ki God Hates Us All (Isten mindannyiunkat gyűlöl) című nagylemezét a Slayer. Ma ismét szeptember 11. van és a legendás thrash metal zenekar a mai napon ismét előáll egy albummal, pont a 11. albumával, és erről a Repentless című új lemezről pont ma mutatja be a címadó dal horror- és akciófilmes stábbal forgatott véres börtönklipjét, melyben Machete, azaz Danny Trejo mellett trash és horrorfilmekből ismert színészek egész serege szerepel.

A kopasz gitárhős Kerry King és az ősz szakállú basszista-énekes Tom Araya a hat év után érkező új Slayer-albumot Dave Lombardo dobos és a 2013-ban elhunyt Jeff Hanneman gitáros nélkül rögzítette (az őket pótló Paul Bostaph-fal és Gary Holttal), sőt ezúttal már Rick Rubin producer sem volt velük ott a stúdióban. A lemezt április óta öt beharangozó szám vezette fel, melyek közül a harmadikként érkező címadó dal, a Repentless kapta az első klipet – az alábbi képen kockás inget viselő BJ McDonnell rendezésében.

slayer-bj

A Hatchet III című 2013-as horror rendezőjének, a többek közt a Bosszúállók: Ultron kora, Hangya és Az interjú című sikerfilmek operatőreként is dolgozó McDonnellnek ez az első videoklipje, és a benne látható brutális börtönlázadáshoz a 71 éves Trejo mellé olyan további rosszarcú színészeket gyűjtött egybe, mint Derek Mears (Ragadozók, Péntek 13), Tyler Mane (Halloween), Jason Trost (Hatchet III), Tony Moran (Halloween, American Poltergeist), Sean Whalen (Men In Black, Halloween II) vagy Vernon Wells (Mad Max 2, Kommandó).

.
FRISSÍTÉS: a következő évben BJ McDonnell rendező az új Slayer-album két további dalának videójával a sztorit trilógiává bővítette, ahol a You Against You klipje a börtönlázadás előzményeit mutatta be. . .

. . . a Pride In Prejudice pedig két hónappal Repentless után játszódik!

slayer-pride-trejo2

.
werkfilm a Repentless klip forgatásról:

.
az új album egy másik beharangozó száma, a Cast The First Stone, melyet az Adult Swim-kislemezsorozatban mutattak be:

a When The Stillness Comes és Implode című dalok még tavaszról:

a májusi lemezbejelentés videója:

az albumborító nagyban:

slayer-rep

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39