A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Slipknot: ez a videó örökre elveszi a kedved attól, hogy koncerten a telefonodat bámuld

2016. július 12., 17:23

Elmenni egy koncertre, beállni az első sorba, hogy aztán a műsor alatt a telefonunk képernyőjén matassunk rendkívüli tiszteletlenség a zenekar és a közösség többi tagjával szemben. A Slipknot frontembere talán nyers, ám kétségtelenül hatékony húzással mutatta meg egy telefonjába merült nézőnek, milyen kockázatot kell vállalnia, ha legközelebb is csak foglalja a helyet az igazi rajongók elől.

Screen Shot 2016-07-12 at 16.42.16

Egyszerűen kiütötte a telefonját bámuló néző kezéből a készüléket a Slipknot frontembere – az eseményt megörökítő, a zenekar hivatalos Facebook oldalára feltöltött videót alig 24 óra leforgása alatt 2,5 milliószor játszották le és komoly vitát indított el azzal kapcsolatban, milyen jogai vannak előadónak és közönségnek egy koncerten.

A kilométeres acsarkodás során mindkét fél meggyőződése, hogy egy koncerten az első sorban a telefonunkat fürkészni tiszteletlenség, azonban míg egyik csoport vallja, a belépőjegy megvásárlása lényegében bármire feljogosítja az embert, rajongók egy elragadtatottabb egysége még két pofont is kiosztott volna a Corey Taylor által megfegyelmezett fiúnak.

Ahelyett azonban, hogy bármelyikünk is elmerülne a mások helyett is tudatos emberek mocsarában, a legkézenfekvőbb megoldás sorban háromszor megnézni a néhány másodperces videót, mivel alanyi jogon mulatságos.

Címkék: