A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Soha nem látott fotók a huszonéves Kate Bush-ról

2016. július 19., 16:19

Kate Bush saját fényképésze albumot ad ki az énekesnőről, főként a nyolcavanas években készült, soha, sehol nem publikált fotóiból. A The Kate Inside Guido Harari mintegy háromszáz, eddig őrzött fényképét tartalmazza, melyekből szeptemberben kiállítás is nyílik.

katebushphotobook-1200x675

Kate Bush több, mint háromszáz soha nem látott fényképe kerül napvilágra, hála az énekesnő hivatalos fotósának, Guido Hararinak, aki albumba rendezve teszi a nagyközönség számára elérhetővé a kordokumentumokat. Az Electronic Beats információi szerint a The Kate Inside című kiadványba végül a Bush-ról 1982 és 1993 közt készült fotók kaptak helyett, köztük a polaroid képekkel, filmkockákkal és kísérleti anyagokkal, melyek a Hounds Of Love és Red Shoes albumok készítésének idejére datálhatók.

Harari albumának megjelenési dátumát egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, ez azonban nem jelenti azt, hogy a David Bowie-val is baráti kapcsolatot ápoló pantominművész, Lindsay Kemp előszavával érkező művet ne lehetne máris előrendelni. Ha pedig valaki ősszel épp Londonban jár, érdemes megnézni a fotókból nyíló és szeptember 13-30. közt ingyenesen látogatható tárlatot az Art Bermondsey Project Space-ben.