A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Steve Aoki nagyon sajnálja, hogy eltörte egy rajongója nyakát

2016. augusztus 19., 16:39

A tortadobálást színpadi rutinná tevő DJ még egy 2013-as koncertjén vetette magát egy erkélyről a közönségbe, becsapódását pedig egy rajongójának, Brittany Hickmannek akarata ellenére sikerült tompítania. Az eredmény egy törött nyak és egy éveket késő, kínos bocsánatkérés.

aoki

Steve Aoki izgága színpadi teljesítményével már világszerte hírnevet szerzett magának. A fellépésein hagyományosan a közönsége egy tagjának arcába tortát vágó amerikai DJ 2013-ban a San Diego-i Hard Rock Hotel-ben lépett fel, egyik mutatványa során véletlenül eltörve egy rajongója, Brittany Hickman nyakát. A Rolling Stone információ szerint Aoki a koncert során a színpadi állványzatról vetetette magát a táncoló tömegbe. A performer hat méteres magasságból teljes testsúlyával a nézőtéren álldogáló nőre zuhant, eltörve annak nyakát.

Hickman később 2,2 milliárd forintos kártérítésért perelte Aokit, és a fellépésnek helytadó Hard Rock Hotelt, miután azok visszautasították a nő kórházi kezelésének, valamint munkahelyén, a sebesülés miatt kihagyott két hónap költségeinek rendezését. Hickman és Aoki végül a tárgyalás megkezdése előtt, bíróságon kívül egyeztek meg, a DJ menedzsmentje pedig három év elteltével közleményben kért elnézést a nőtől.

„Steve-nek soha nem állt, ahogy mai napig nem áll szándékában, hogy a közönsége bármely tagjának ártson, és szívből sajnálja, hogy Hickman kisasszony esetében ez mégis így történt. Miután a balesetért járó kompenzáció részleteiben megegyeztek, Steve-nek alkalma volt személyesen is bocsánatot kérni a történtekért, és örömmel tölti el, hogy végre pontot tehettek ezen történet végére.”

Aoki egyébként nem rég bekerült a Forbes által listázott legjobban fizetett DJ-k sorába. A performer fellépéseit 2015-ben több, mint 6,5 milliárd forinttal honorálták.

Címkék: