A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Sting márciusban Budapesten és Debrecenben ad koncertet

2021. november 8., 14:35

My Songs elnevezésű turnéjéval érkezik Sting jövő tavasszal Magyarországra. Március 16-án a Budapest Sportarénában, másnap, 17-én pedig Debrecenben, a Főnix Arénában lép fel.

Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police, vagy szóló sláger. Az elejétől a végéig „mesteri produkcióként” jelemzett koncert „zenei utazásra viszi a rajongókat az időben”, olyan dalokkal, mint pl.  a Fields of Gold, Shape Of My Heart, a Demolition Man vagy a Roxanne. De sok más sláger mellett természetesen az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle című számokat is hallhatjuk majd.

Sting legújabb albuma The Bridge címmel november 19-én jelenik meg. Az új anyag, amelyet a világjárvány évében írt és rögzített, a személyes veszteségen, az elkülönítésen, a zűrzavaron, a bezártságon és a rendkívüli társadalmi és politikai felforduláson elmélkedve született. A sokszínű album, amely Sting páratlan karrierje különböző szakaszait és stílusait is megjeleníti, olyan műfajokból merített ihletet, mint a rock ‘n’ roll, a jazz, a klasszikus zene és a folk, ugyanakkor Sting alapvető hangzása is benne van, például a nyitó Rushing Water vagy az új indie-pop hangzású If It’s Love dalokkal. Az album néhány dalát Sting a honlapján mutatja be.

Sting új, heti internetes sorozata, az On the Bridge nemrégiben indult, és bensőséges bepillantást enged a zenész mindennapjaiba új albuma, a The Bridge készítése közben. A leghűségesebb rajongók már kedden láthatják az új részt a Sting.com oldalon. Minden epizód 24 órán keresztül kizárólagos marad a rajongói klub tagjai számára, és szerdától láthatók szélesebb körben is.

A turnén az énekest elképesztő csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták.

Az újonnan bejelentett helyszíneken mindenhol Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

A teljeskörű jegyértékesítés november 12-én, péntek reggel 10 órakor kezdődik. A hivatalos Sting rajongói klub tagjainak elővásárlási lehetőséget biztosítanak Sting oldalán.

A budapesti és a debreceni koncertre jegyek a Live Nation és a Funcode oldalakon kaphatók majd. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, november 10-én 10 óra és november 11-én 17 óra között.

A magyarországi koncertek kapcsán további információ:

www.livenation.hu

www.funcode.hu