A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

SUB.LAB.PRO: Titán – dupla premier a Trafóban

2023. május 25., 20:06

A TITÁN a SUB.LAB.PRO The Ensemble Program második dupla premierje ebben az évadban a Trafóban. Ez alkalommal a táncosok Manuel Ronda olasz koreográfussal és rendezővel dolgoztak együtt, aki olyan világhírű társulatokkal alapozta meg egyedi kreatív nyelvezetét, mint Ultima Vez, a Charleroi Danse és a Rootlesroot, hogy csak néhányat említsünk. Utolsó alkotói folyamatként az együttes Hód Adriennel dolgozott együtt, aki kétségkívül átszabta kortárs tánc határait és perspektíváit mind Magyarországon, mind nemzetközi szinten. Az előadásokat május 26-án és 27-én este 8-tól láthatod Budapesten, a Trafóban.

Ronda és Hód lehetőséget kínál a táncosoknak, hogy hogy elmélyedjenek különböző jellegű kreatív folyamatokban, munkamódszerek megismerésében és előadóművészezi tapasztalatok elsajátításában.

A Titán a Szaturnusz legnagyobb holdja, a görög mitológiában a Titánt nem egyetlen emberről, hanem a világot uraló istenek egy csoportjáról nevezték el. A Titán a múltat hangsúlyozza, és azt a környezetet, amelyet a múlt teremtett és amelyben kénytelenek vagyunk élni és dolgozni. A múlt visszatarthat bennünket, vagy lehet tanácsok és eszközök forrása, működhet „vállként, amire támaszkodhatunk”, mindenképpen jelen van, és nagyban meghatározza a létezésünket.

Az előadásban angol, francia, olasz, görög és magyar nyelven beszélnek.

Jegyeket itt vásárolhattok.