A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Súlyos, saját tévésorozatot indít az Apple

2016. február 15., 20:12

Az Apple TV kínálatában helyt kapó komor hangulatú Vital Signs a produceri teendőket ellátó Dr Dre-t is tetemre hívja majd. A részleteiben egyelőre titokzatos, hatrészes, részben önéletrajzi minisorozat az Apple saját gyártású televíziós műsorainak sorát nyithatja.

dredre

Műsorok vásárlása helyett saját gyártású sorozattal rukkol elő az Apple – számolt be róla a The Hollywood Reporter. A lap értesülései szerint az Apple TV-n keresztül sugárzott hat részből álló, részben életrajzi ihletésű Vital Signs szereplőgárdájában a céghez több szálon is kapcsolódó Dr Dre is megcsillogtathatja színészi tudását. Az ígéretek szerint a meglehetősen sötét hangulatú, orgiajelenetet is magukban foglaló epizódok egyszerre válnak majd elérhetővé a cég saját streaming szolgáltatásában.

Az Apple által korábban megvásárolt Beats by Dre fej-és fülhallgatók, valamint egyéb audioeszközök gyártásával foglalkozó céget alapító Dr Dre már több ízben bizonyított a mozivásznon. Az 1996-os A nagy dobás, a 2001-es, Snoop Doggal közös Balhé a mosodában vagy az azonos évjáratú Kiképzés is Dre karakterszerepeit erősítette.

Címkék: ,