A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Svájci melankólia a Dunán

- PP -
2017. május 11., 18:15

A White Stripes óta tudjuk, hogy a duók nem duók, hanem zenekarok, így elmondhatjuk, hogy május 13-án, szombaton az idei Eurosonic fesztivál egyik legsikeresebb zenekara, a svájci Me + Marie lép fel az A38 tetőteraszán – ingyenes koncerttel.

foto: Lorraine Hellwig

Maria de Val és Roland Scandella dob-gitárduója bluesos indie-folkban utazik és egyszerű, azonnal ható, bensőséges, megkapó és emberi dalokkal bélelnek ki minket. Debütáló nagylemezüket One Eyed Love címmel jelentették meg tavaly, amely hangulatával, keresetlenségével és az énekesnő tiszta hangjával bizonyos életkor felett biztos, hogy mindenkit megérint.

A lemez egyik érdekessége, hogy Hai Eu Less címmel felkerült rá egy ladin nyelven előadott dal is, mely nyelvet az olaszországi Dolomitok régiójában körülbelül húszezren beszélnek. Köztük Marie.

A Me + Marie szombati A38-as koncertje előtt a Dalban bemutatkozó Peter Kovary & the Royal Rebels lép fel, akik a Halfway Till Morning című albumuk hard rockos, bluesos, 70-es éveket idéző dalait vezetik majd elő.

A belépés ingyenes.

A Me + Marie debütalbumának címadó dala

Me + Marie: You Don’t Know

Peter Kovary & The Royal Rebels – Run For Cover

Me + Marie honlap

Facebook eseményoldal

címkék: Me + Marie, koncert, a38, Peter Kovary & The Royal Rebels

Szerző: - PP -