A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Szabadulás előtti gondolatok az AC/DC dobosától

2015. augusztus 18., 7:32

A bérgyilkosság bizonyított szándéka, valamint marihuána és amfetamin birtoklása miatt elítélt Phil Ruddnak ugyan még hét hónapja hátra van a házi őrizetből, ő már a nagy visszatérésen töri a fejét.

philrudd

„Soha nem voltam még fittebb, soha nem éreztem magam jobban, sem fizikailag, sem pszichológiailag nem voltam még jobb formában, mint most” – nyilatkozta a rá kirótt házi őrizetnek első hónapját maga mögött tudó Phil Rudd az új-zélandi TV3 3D című műsorában. Az AC/DC dobosát júliusban ítélték el, miután bebizonyosodott, hogy egykori munkatársát bérgyilkossal szerette volna eltetetni láb alól valamint, hogy marihuánát és amfetamint birtokolt.

TAURANGA, NEW ZEALAND - NOVEMBER 06:  AC/DC drummer Phil Rudd leaves Tauranga District Court  after being charged with attempting to procure murder at Tauranga District Court on November 6, 2014 in Tauranga, New Zealand.  Phil Rudd was AC/DC's drummer from 1975 to 1983.  (Photo by Joel Ford/Getty Images)

„Rá kellett döbbennem, ki vagyok és mire vagyok képes. Szeretném végre megmutatni a világnak, milyen emberből faragtak” – mesélt a 61 éves zenész, arra is kitérve, 8 hónapos házi őrizetének leteltével feltétlen visszatér a zenekarba, ahol büntetőperének kezdete óta posztján Chris Slade helyettesíti. „Visszaszerzem a munkám, visszatérek a turnékhoz és egy rakat pénzt fogok keresni” – ecsetelte középtávú terveit Rudd, aki saját bevallása szerint a világon legjobban még mindig dobolni szeret. „Lehet, felnőttem, de nem öregedtem meg. Egyetlen vágyam, hogy visszatérhessek a srácokhoz és onnantól folytathassak mindent, ahol abbahagytam.”

Címkék: ,