A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Szabotálták a Who fellépését?

2015. július 13., 12:00

A Who tagjai szerint egy titokzatos tettes szabotálni próbálta a zenekar Glastonbury fesztiválon való fellépést, ahova a zenekar Prince utolsó pillanatban szerzett pótlásaként érkezett. A Who tagjai saját blogjukon számoltak be arról, valaki vagy valakik megkísérelték abortálni az együttes idei Glastonburyt záró nagyszabású koncertjét.

„Valószínűleg a legtöbben nem tudjátok, ám minket alig egy hónappal a fesztivál előtt, Prince pótlásaként hívtak, mivel ő úgy döntött, mégsem vesz részt az idei fesztiválon” – áll a bejegyzésben. „A koncert előtti átállás során vettük észre, hogy több erősítőnk gondosan átvizsgált összekötő kábelei ki vannak húzva a helyükről. Kicsit meg voltunk döbbenve, elvégre ilyesmi még soha nem fordult elő velünk, de mivel dolgok bedugásában valósággal verhetetlenek vagyunk, pillanatok alatt megoldottuk a problémát.”

1435848976_img_1743

A zenekar tagjai természetesen rögvest találgatni kezdtek a tettes kilétét illetőleg. „Talán Lionel Richie vagy méginkább, a Dalai Láma tehette, bár utóbbinak enélkül is sikerült elrabolnia a showt (a Dalai Láma az idei Glastonbury fesztiválon való feltűnésével és előadásával volt tele a brit sajtó – a szerk.).”

https://www.youtube.com/watch?v=mn5OSqa_ZYE