A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Szatmári Juli

2015. március 5., 14:03

Könnyed, szinte lebegő dalaik alapvetően pop műfajába sorolhatóak, amiket megfűszereznek egy kis latin, folk, reggie és drum’n’bass elemekkel, majd mindezt akusztikus formába öntve tárják elénk.

Juli érettségi után azonnal belevetette magát a zene tanulásába, amikor Nyeső Marinál kezdett el gitározni Budapesten.
2007 óta tehetségkutatóról tehetségkutatóra jár, egyre jobb eredményekkel zárva azokat. Klebelsberg Kunó Amatőr Tehetségkutató versenyén 1. helyezés dobogójáról indulva megfordult már az A38 Talentométer versenyén, megnyerte a Peron Tehetségkutatót, majd triójával a Hangfoglaló Tehetségkutatón is sikert arattak.

Jártak már nagyszínpadon (A38 Hajó), még nagyobb színpadon (Fezen Fesztivál) és rádióban (MR2 Akusztik).

Eddig öt dalt rögzítettek, ezek közül még 2013-ban kettőt Schram Dáviddal, majd egy évvel később hármat Peron Music Alapítvány jóvoltából, melyeket a Soundcloud-on is meg lehet hallgatni:

Szatmári Juli a Facebookon

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala