A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Szerinted is egyforma az összes AC/DC-dal? Igazad van.

2016. november 27., 13:26

Az élet nagy kérdéseire kapható nagy válaszok elnyeréséhez hagyományosan egy gyakorló szociopata jótékony közbenjárására van szükség. Nincs ez másként most sem: valaki egyetlen hangsávba gyűrte az összes AC/DC dal leválasztott, utolsó akkordjait, hogy a világ újra rádöbbenhessen, a rockzene két fő előnye, hogy fenemód egyszerű és soha nem változik.

la-et-ms-acdc-dodger-stadium-review-20150929

Nem árulunk el túl nagy titkot, ha rávilágítunk arra az egyszerű tényre, miszerint az AC/DC nem a világ legsokszínűbb együttese. Az Angus Young és Brian Johnson fémjelezte postklasszikus felállást zenéjét senki em az újítások vagy a virtuozítás miatt szereti, ezért is örülhetünk büntetlenül vh1.com által felfedezett demonstratív hanganyagnak.

Mark Paul nem sajnálta az időt és fáradtságot, hogy összeollózza, majd sorba fűzze az AC/DC lényegében összes dalának záróakkordját, létrehozva egy látszólag soha véget nem érő tust. A Soundcloud-ra feltöltött felvételbe az ember füle talán már egy perc után belezsibbad, ugyanakkor nem lehet nem észrevenni, lényegében minden dal félelmetesen hasonló mód ér véget.

Címkék: