A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Szexuális zaklatás miatt perelik Elton Johnt

2016. március 29., 17:04

Egy, nem sokkal ezelőttig az énekesnek dolgozó biztonsági őr szerint Elton John több ízben botrányosan viselkedett vele, tapogatta és még a nadrágjában is matatott. Az egykori alkalmazott most bíróságon szeretne elégtételt kapni az őt érő szexuális zaklatásért.

EltonJohn_152554198

Szexuális zaklatás miatt pereli Elton Johnt egy néhány évvel ezelőttig neki dolgozó biztonsági őr – számolt be róla az NME. Jeffrey Wenninger 2014 szeptemberéig állt szerződésben az énekessel, aki a vádak szerint akarata ellenére több ízben is erőszakosan közeledett hozzá. Wenninger a vádiratban több olyan alkalomról is beszámol, mikor John tapogatta, fogdosta a fenekét, kiemelve egy alkalmat, mikor a nadrágjába is benyúlt azzal a céllal, hogy megragadja a biztonsági őr nemi szervét.

A vád szerint John többször felszólította Wenninger-t, hogy vegye elő a péniszét és „köszönjön Elton bácsinak”, egy másik esetben pedig a sértett mellbimbóit ráncigálta, miközben a „te gyönyörűség, te”- frázist ismételgette. Az énekes menedzsmentje egyelőre nem kommentálta a bírósági eljárást.