A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Színésznek áll Charli XCX, nem is akármilyen horrorban szerepel majd

2023. április 24., 17:25

Az 1978-as Faces of Death című ál-dokumentumfilm (A halál 1000 arca volt a magyar címe) különféle halálnemek mutatott be eléggé érzékletesen, így a több részt megért mozi igazi botránykő lett a maga idejében. Most pedig nem kerüli el a remake-elés sorsát sem, és ebben az újverzióban játszik majd a brit énekes-dalszerző.

Azt, hogy pontosan mi lesz a szerepe, most még nem tudni, csak azt, hogy rajta kívül két sorozatszínész is a szereplők között van: Barbie Ferreira az Eufóriából és Dacre Montgomery a Stranger Thinsgből. Mellettük tűnik fel mellékszereplőként Charli XCX a remake-ben, amit most kezdtek el forgatni. A rendező és a forgatókönyvíró egyébként nagy rajongója a filmnek, mint elmondták, még videókazettán nézték rongyosra és tanulták meg, hogyan lehet erőszakot ábrázolni hitelesen.

Charli XCX-nek ez lesz az első filmszerepe. Korábban önmagát játszotta már, például a Gossip Girl című sorozatban, de valaki mást még soha. Pontosabban animációs családi filmekben a hangját már kölcsönözte karaktereknek, de ezzel ment a legtovább a színészi úton. Kíváncsiak vagyun k, hogy a filmben milyen halálnem jut majd neki. Amíg ez kiderült, jobb híján, hallgassuk meg a legutóbbi nagylemezét: