A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nem kerül mozikba az év vége egyik legjobban várt filmje

2015. október 24., 9:46

Mégsem láthatjuk idén a Creedet, pedig már mozis előzetese is volt.

Az eredeti tervek szerint itthon november 26-án mutatta volna be Forum Hungary a Creed – Apollo fia (Creed) című Rocky-spinoffot, azonban ma a forgalmazó tájékoztatta a sajtót arról, hogy erre a bemutatóra nem fog sor kerülni, a film nem kerül bemutatásra a hazai multiplexekben.

creed_2

Az efféle hírek természetesen mindig sajnálatosak, azonban a Creed távolmaradása hatványozottan annak számít, hiszen az eddigi információk és előzetesek alapján egy kifejezetten jónak ígérkező produkció látszatát keltette a film.

A forgalmazó döntését nem indokolta, de minden bizonnyal köze van ahhoz, hogy a múlt héten bemutatott, Jake Gyllenhaal főszereplésével készített, ugyancsak ökölvívós Mélyütés (Southpaw) hatalmasat bukott itthon, s annak idején, az Amerikában nagy sikert arató Rocky Balboa sem érdekelte igazán a magyar nézőket. Mindenesetre, aki moziba akar menni november 26-án és mindenképp új filmre ülne be, annak még így sem kell elszontyolodnia, hiszen ekkortól lesz látható itthon a Spielberg-féle Kémek hídja, A szüfrazsett, valamint Az éjszakám a nappalod is.

https://youtu.be/dBJcwcjMjf0

forrás: sg.hu

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33