A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Szívdobogtató fotók jelentek meg a fiatal Amy Winehouse-ról

2016. október 11., 8:12

Charles Moriarty az énekesnőt karrierje hajnalán kezte fényképezni, kapcsolatuk pedig az évek során barátsággá érett. A fotós most az interneten gyűjt, hogy a gondtalan és életvidám, debütáló albuma előtt álló Winehouse-ról készült képeit albumba gyűjtve tárhassa a világ elé.

Amy Winehouse a huszonhetesek klubjának tagjaként élete utolsó szakaszában sok mindennek tűnt, csak kicsattanónak nem. A drogproblémákkal küszködő énekesnő 2003-ban adta ki Frank című debütáló albumát, amely borítójának párját, a kutyát sétáltató Amy-ről készült fényképet egy fiatal fotós, Charles Moriarty készítette. Moriety több, egészen intim fotózás során, nagyrészt a berobbanást jelentő album előtt készítette képeit az akkor húszéves énekesnőről, melyeket most albumba rendezve, Before Frank címen szeretne az internet népének segítségével megjelentetni.

Moriarty és kedvenc modelljének kapcsolata idővel barátsággá mélyült: a fényképész portréi végtelen természetességgel tárják elénk, milyen is volt, hogyan viselkedett a fiatal, életvidám énekesnő, mielőtt a hírnév súlya rászakatt volna.