A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Tape Delay

2017. május 3., 12:59

A projekt Szőke Zoli (Deep Glaze, Signore Crust) nevéhez fűződik, aki énekes/zeneszerzőként jegyzi a dalokat, Zwickl Ábel állandó produceri jelenlétével. A Tape Delay Szőke Bence, Ménesi Móric és Háló Gergő közreműködésével egészül ki az élő fellépésekre. A pszichedelikus rock helyett azonban a Tape Delay-ben az elektronika és a szintik kapnak főszerepet, a dreampopos, chillwave-es hangzás pedig hiánypótló és egészen egyedi az országban – talán ezért is nyerték meg a KERET tehetségkutatóját, a Kikeltetőt 2016-ban.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala