A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Te dönthetsz, kapjon-e újabb díjat a VOLT Fesztivál

2016. október 11., 18:06

Januárban a Sziget és a VOLT Fesztivál szervezői is a European Festival Awards díjesőjében örömködhettek, a 2016-os idénnyel pedig újra bekerültek a mezőnybe. A VOLT a tavaly tarolt, most a legjobb közepes méretű fesztivál-kategóriájában szeretne duplázni, ez azonban csak a közönség segítségével válhat valósággá.

volt_main_og

A VOLT Fesztiválra is voksolhatnak a fesztiválozók a soron következő European Festival Awards (EFA) közönségszavazásán, ahol a soproni rendezvény ugyanabban a kategóriában indul, melyben januárban díjat nyert.

A Telekom VOLT Fesztivál akkor a közepes méretű rendezvények versenyében lett Európa legjobbja, míg a Sziget a legjobb programkínálat címén kapott kitüntetést. A mezőny alakulásában idén a közönségszavazatok is hangsúlyt kapnak, így a fesztiválozók az EFA direkt ezen célra létrehozott oldalán, kategóriákra bontva jelölhetik meg a szerintük legérdemesebb rendezvényt. Ha ez nem lenne elég, a szavazók közt kisebb ajándékok mellett, a kategóriagyőztes fesztiválokra érvényes VIP-jegyeket is kisorsolnak.