A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Teccik? – Előny, ha Vas megyében keresed az új Ocho Macho-klipet?

2015. április 16., 17:55

A napokban jelent meg az Ocho Macho Punk című EP-je, melyen egy Denizzel közös dal is található. A Teccik klipje pár napig csak exkluzív formátumban lesz látható: egy Vas megyében ismert telefonos applikáción keresztül.

A Szombathely App helyi kezdeményezés, egy IOS és Android rendszerben működő telefonos alkalmazás, ennek segítségével bárki ingyenesen értesülhet mindenféle hasznos információkról Vas megyéből!” – mondta Szalai Marci basszusgitáros.

Az app üzemeltetői létrehoztak egy Ocho Macho menüpontot – fotókkal, koncertdátumokkal, klipekkel -, hogy egyszerűen és gyorsan elérhessük a rajongóinkat. Mi is szerettünk volna nekik segíteni valamiben, ezért gondoltuk, hogy itt legyen exkluzív premierje a klipünknek, hiszen ezzel növelhetjük az applikáció letöltését, ami mindkettőnk érdeke. Hamarosan további megyékben is elindul ez az alkalmazás, így mi is egyre több rajongót tudunk majd elérni.

A dalról Kirchknopf Gergő énekes ezt mondta:

„Annyira gyönyörű országban élünk, csodálatos helyekkel, emberekkel, mégis sikerül a hozzáállásunkkal elrontani az örömünket. Dobogókő vagy Visegrád gyönyörű helyek, de a büfében az étel, ital szinte megfizethetetlen, már ha van egyáltalán. Persze, a természet nem enged mindent és felülkerekedik az emberi baromságokon. Erről szól. Deniz pedig egy igazán jó arc: intelligens rapper, aki a sikere ellenére emberi, közvetlen maradt.”

A Teccik az eddigi legvidámabb klipünk, és egyben nagyon kreatív! Borzasztóan élveztük a forgatást, a végeredmény pedig igazán pörgős lett, zseniális!” – mondta a frontember. A közös munkát Deniz is nagyon élvezte.

Már nem is emlékszem pontosan, honnan jött az ötlet. Tavaly egy fesztiválon találkoztunk Gergővel, ahol egy kellemeset beszélgettünk, majd tartottuk a kapcsolatot, egy hullámhosszra kerültünk, így kézenfekvő volt egy közös dal. A szöveget mindenki magának írta. Gergő átküldte a zenei alap demo verzióját, meg a témaötletet, és kb. 5 perc alatt megírtam a saját részem, majd stúdióba vonultunk rögzíteni.” – meséli a rapper.

A klip 2015. április 19. vasárnap éjfélig csak a Szombathely App-ban tekinthető meg, melyet ingyenesen bárki letölthet az iTunes App Store-ból vagy a Google Play Áruházból. Bővebb információk: www.szombathelyapp.hu

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33