A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Téli álomból ébred a Quimby – Kiss Tibi-maszkban az igazi

2015. február 23., 10:00

Karneváli hangulattal búcsúztatja a telet az Arborétum szervezőgárdája a Petőfi Csarnokban. A Ligeti Karneválon március 7-én este fél 8-tól a Petőfi Csarnokban fellép a Quimby, Bérczesi Róbert, a Lóci játszik duó, a Korai Öröm és Kovács Pista (Indigó utca)

A legnagyobb tavaszváró bulin a téli álom után visszatér a színpadra a Quimby. A koncertre a zenekar a legjobb dalaival készül, és némi meglepetéssel. És, hogy valóban karneváli legyen a hangulat a jegy mellé a bejáratnál mindenki Kiss Tibor által rajzolt maszkot kap ajándékbe!

Az események két színpadon zajlanak, az akusztikus pódiumon fellép Kovács Pista (Indigó utca), Bérczesi Róbert (hiperkarma). A Pecsanagyszínpadán különleges vizuál kíséretében lép színpadra a Quimby, az idén negyed évszázados Korai Öröm és a Ki Mit Tube második helyezettje, valamint a „Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan” című film zenéjét jegyző Lóci játszik. A koncertek után hajnalig Korai’s Banditos party.

Jegyek válthatók kedvezményes áron az Arborétum Egzotikus Növénybárban (Budapest, 1075. Holló utca 10.-A Gozsdu udvarban, vasárnap kivételével minden nap 16.00-tól) 3900 Ft-ért, illetve online és a Ticketportal országos hálózatában 4400 Ft-ért.
Facebook esemény