A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Teltházas szezonnyitás és születésnapi koncert a Budapest Parkban

2015. május 19., 17:26

Punnany Massif– szempontból csupa szuperlatívusszal jellemezhető a csapat elmúlt éve. A tavaly májusi teltházas szezonnyitóval és záróval, az onnan kapott lendületet vitte tovább a csapat a legfontosabb hazai fesztiválok nagyszínpadaira – nincs nagyobb energiabomba ugyanis egy zenekar számára, mint tízezer rajongó előtt zenélni!

Punnany Massif – Május 22., Május 24.
Vendég: Amoeba

Nem volt kérdés, az idei Park szezonnyitó is teltházasra sikerült így egyből bejelentették dupláznak. A pénteki teltház után, vasárnap is fellépnek a Parkban (Ne feledjétek, másnap munkaszüneti nap!)

Május 22., Péntek
Május 24., Vasárnap

Egy korábbi Rocklitera adásunk vendége volt Felcser Máté és Bolbach “Deepy” Gábor is a Punnany Massifból.:

Idén ünnepli 15. születésnapját a pécsi 30y zenekar, akik egész napos bulit, baráti zenekarokat, dj-éket és persze az elmaradhatatlan ipszilon koncertet ígérik.

„a 30Y pécsi. a buszjárat, amiről a nevét kölcsönözte szombathelyi, de már pécsen is van ilyen. a 30-as buszjárat módosított útvonalán jár. nem érdemes bliccelni. a beckek tesók, a papa meg az ádi zenészek, de lehetne fordítva is. senki se kalauz. mindegyik ugyanabban hisz. az életnek előre. háttal a halálnak.”

30y – Május 23.
Vendég: Kisavas, The Popeye, Cante Diem
DJ-k: Bodó Marci, Anima Dj Set

Május 24., Vasárnap

Tavaly év végén SOLD OUT adásunk vendége volt Beck Zoli és Beck Zaza.:

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33