A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

The Armed: Ft. Frank Turner – a detroiti punkzenekar új klipje és kislemeze, a borítón Frank Carterrel

2019. június 6., 19:39

Az egy évtizede aktív The Armed nevű detroiti hardcore punk zenekar tagjai tavaly már forgattak az Adult Swim tévécsatorna égisze alatt egy klipet, melyben a kultikus The Room mozifilm író-rendező-főszereplőjét, Tommy Wiseau-t bújtatták mocsári szörny jelmezbe, de ebből a kabalafigurából most egyszerre többet is láthatunk tombolni az új videójukban, mely az Adult Swim kislemezsorozatában megjelent új dalukhoz készült (ami címével Frank Turner közreműködésére utal, de a borítóra trollkodásként egy másik angol punk rocker, Frank Carter fotóját tették).

A fenti kislemezborítón a Gallows angol hardcore punk zenekar 2005-2011 közti frontembereként elhíresült Frank Carter látható (aki az Akvárium Klubban tartott márciusi Frank Carter & The Rattlesnakes-koncert után idén augusztus 13-án még egy Sziget-fellépés erejéig is visszatér Budapestre), míg a borítón olvasható címfelirat szerint a dalban Frank Turner a közreműködő (aki a Frank Turner & The Sleeping Souls tavaly októberi Akvárium-bulija után szintén bejelentkezett az idei Szigetre – bár most valószínűleg nem fog újabb közös fotót készíteni Frank Carterrel, mivelhogy hat nappal korábban, augusztus 7-én lép fel a rendezvényen).

Bármennyire is viccnek tűnik, de a másfél percnél is rövidebb FT. FRANK TURNER című dal technikailag tényleg The Armed featuring Frank Turner produkció, hiszen az angol gitáros-énekes neheztelve közölte, hogy az (általa amúgy eléggé kedvelt) amerikai provokátorok számába az engedélye nélkül került be az énekhangja egy nyolc évvel ezelőtti befejezetlen szerzeményéből, melyet a Converge-gitáros Kurt Ballou produceri segédletével demózott fel (Ballou az összes eddigi The Armed-album keverésébe besegített, így kerülhetett a stúdiójából a zenekarhoz Turner eredeti felvétele).

Minderre a humoruknál maradt The Armed-tagok csak röviden válaszoltak, de ügyeltek rá, hogy ismét összekeverjék Frank Turnert Frank Carterrel: „elszomorít minket, hogy felhúzta magát emiatt a dal miatt. Régóta nagy rajongói voltunk a Gallowsnak.”

A tegnap közzétett dalhoz a mai napon egy őrült klip is érkezett, melyet ezúttal is az együttes alapító dobosa, Tony Wolski rendezett:

a tavalyi Only Love album szintén Tony Wolski által rendezett rokon-bolond klipjei, a Nowhere To Be Found, a Heavily Lined, a Witness . . .

. . .és a Role Models, melyhez a kultikusan rossz The Room film író-rendező-főszereplője, Tommy Wiseau bújt a szörnykosztümbe:

.
a teljes Only Love album:

.
ráadásként itt van Frank Turner legutóbbi videója, a Don’t Worry idén januárból. . .

. . . és Frank Carter két idei klipje, a múlt havi End Of Suffering album Crowbar és Kitty Sucker című dalaihoz:

Björk feat. Sindri Eldon: Ancestress – klip az énekesnő fiával közös dalhoz
szept. 22., 15:59
The Smashing Pumpkins: Beguiled – klipdal + további számok az ATUM rockoperából
szept. 20., 18:30
Billy Nomates: Balance Is Gone + Blue Bones – klipdalok az angol énekesnő új CACTI albumáról
szept. 18., 17:52
Björk: Ovule – újabb klipdal a Fossora album elé
szept. 14., 17:45