A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

The Immigrants

2015. május 17., 15:06

Az indie-rock műfajában kalandozó The Immigrants zenekar 2011-ben alakult, Pécsett. A háromtagú formáció (Badric Adorio- ének, basszusgitár; Sápi Szabolcs – gitár, vokál; Károlyfi Balázs – dobok, vokál) egy tévés tehetségkutatóban tűnt fel még 2012 tavaszán.

Hamar bebizonyosodott, hogy a csapat ennél sokkal többre hivatott, így ősszel már a 30Y előzenekaraként léptek fel országos turnéjuk több helyszínén. Ezután 2013 januárjában elkészítették első nagylemezüket, Best Of címmel. A banda azóta sem tétlenkedik: megjelent első profi videóklipjük Smiles around midnight című dalukhoz.

Koncertjeik során a Fish!, a Carbovaris, a The Biebers, az Esti Kornél, a Hangmás, és a Halott Pénz mellett is vendégeskedtek, vidéki klubokban illetve a főváros legmenőbb helyeinek, mint például az A38 Hajó, a Gozsdu Manó Klub, a Gödör Klub, a Corvintető vagy a Kuplung színpadán is álltak már. Egyedülálló módon balkáni rajongótáboruk is dinamikusan növekszik. 2014 februárjában, Valentin napra készült el Titties c. – az MR2 Petőfi rádión is hallható – dalukhoz egy bájos (18+) klip, a banda hamarosan pedig új EP-vel fog jelentkezni!

A The Immigrants alapvetően az élet sokszínűségét, hegyeit-völgyeit próbálja zenévé konvertálni. Legtöbbször egy adott érzés állandó kettőssége ihleti dalaikat: minden rosszban van valami jó, de minden jóban ott a rossz is.

Zenéjükben törekszenek a változatosságra, a kezdeti Immigrants-et meghatározó blues, pop-,indie-rock illetve punk műfajait ötvözni a jazz izgalmas harmóniáival, a hiphop és a funky magával ragadó groove-jaival, és végül mindezt megfűszerezni a ritmus- és a tempóváltás erejével.

Facebook-oldal

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala