A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

The Matter

2016. december 3., 12:48

A The Matter egy csapat nyűgös gyerek Budapestről. A zenekart Mushu Israel, a görkorcsolyán suhanó utcai jövendőmondó alapította tavaly novemberben Kert Antal gitárossal és Kozák Örs dobossal, majd csatlakozott hozzájuk Joel Perez Garcia is. Az “Uncle Tom” című számukkal láthattuk őket a képernyőn is az A Dal előválogatóján, illetve számtalanszor hallhattuk a Budapesti Klubszíntéren, a The Immigrants, The Luckies, The Beans, Fran Palermo és Dope Calypso zenekarokkal is mind léptek már színpadra.


Zenéjükben eklektikusan keverednek a roots-blues világ hagyományai a Punk zene energiájával és egy afro-ritmuspalettával koronázódik meg egy két nosztalgikus beütés. Szeptemberben csatlakozott a zenekar a Lone Waltz Recordshoz, akiktől decemberben érkezik az együttes első kislemeze.

Facebook esemény.

A dal itt hallható.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala