A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Tik-tok tartalomnak indult, dal lett belőle: megjelent a The Anahit Bills (OH NO) című száma

2022. szeptember 20., 19:41

Nem újdonság a The Anahit közönsége számára, hogy a zenekar szívesen kísérletezik hangzásokkal, hangulatokkal és dalszövegekkel. A karantén alatt Facebook-on indított Popwriting Monday sorozatban kiadott dalaik közül sok landolt a streaming platformokon, annak ellenére, hogy a sorozat indulásakor az volt a cél, hogy kirángassák magukat és a követőiket a bezártság okozta letargiából. Legújabb szerzeményüket, a Bills (OH NO)-t a tik-tok valamint instagram csatornájukon mutatták meg a közönségnek, de előtte a dal születésének egy-egy vicces momentumát is megosztották a követőikkel.

A Bills (OH NO) szövege nagyon aktuális és sokakat érintő témát dolgoz fel: megjött a gázszámla, és amikor meglátjuk az összeget, nagyon nem akarjuk befizetni… A dalnak tik-tokon olyan sikere lett, hogy a nyomásnak engedve a zenekar elkészítette a teljes felvételt, ami már elérhető a streaming platformokon.

A The Anahit a nyár folyamán a legnagyobb magyar fesztiválokon is fellépett, többek között a Sziget Fesztivál Ibis ALL Europe színpadán, ami alapján az Ibis Music meghívására Varsóban is koncerteztek.

Ígéretük alapján az új dalokra sem kell sokáig várni, a tőlük megszokott tempóban mutatják majd be az új szerzeményeiket, amelyeket az A38 hajón fognak bemutatni 2023 februárjában.

Spotify