A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Titokban szervezik az Oasis visszatérő turnéját?

2016. november 2., 20:27

Egy ausztrál oldal információ szerint a Gallagher fivérek elásták a csatabárdot és a brit popzenekar menedzsmentje már bele is kezdett a 2017-es, visszatérő turné előzenekarainak toborzásába. 

oasis_band_03

Már az előzenekarokat kötik le az Oasis 2017-es, visszatérő turnéjára az ausztrál Noise11 értesülései szerint. Az oldal, a titkot kiszivárogtató fő informátora egy anonimátást kérő zenész, aki szoros kapcsolatban áll Liam Gallagherrel és akinek zenekarát több Oasis-koncert bemelegítésére is felkért az együttes menedzsmentje.

A hírek szerint a Gallagher testvérpár már hónapokkal ezelőtt túllendült a kettejük közt húzódó ellentéteken. Noel és Liam a sajtóban az utóbbi időben megjelent, egymásra tett, pocskondiázó megjegyzései pedig már csak a külvilág szórakoztatását szolgálják.

Az Oasis lelkének számító Gallagher fivérek a zenekar 2009-es összebalhézását követően lényegében szóba sem állt egymással, melynek enyhítéseként legfeljebb csak a másik, különféle nyilatkozatokban való szapulása szolgált. Az Oasis egyelőre nem erősítette meg, de nem is tagadta a visszatérő turnéról kiszivárgott információkat.