A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Töltés: segélykoncert a Trafóért

2022. május 10., 18:30

Balszerencséjére a Trafó abban a Sberbankban tárolta az összes pénzeszközét, amelynek a működését március közepén a háború következményeképpen felfüggesztették, elvágva az intézményt a forrásaitól. Ahhoz, hogy folytathassa a működését a Trafó, most minden eddiginél fontosabbá vált, hogy nyüzsögjön a ház, ezért május közepére összehívnak több olyan művészt, akinek sokat jelent a Trafó, hogy egy össznépi jammelés keretében a közönségével együtt futhassanak neki az idei évad utolsó heteinek.

A TÖLTÉS egy jótékonysági koncert: a jegybevétel teljes összegét arra fordítja a Trafó, hogy tovább üzemelhessen a ház – eddig a hír és a sajtóanyag.

Mi itt az Open Air Rádiónál tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbben a saját túlésünkre koncentrálunk, és azzal is tisztában vagyunk, hogy sokaknak/sokunknak vélhetőleg a töke tele van a jótékonysági megmozdulásokkal, ugyanakkor egy olyan kultúrközegben élhettünk eddig ebben az országban, ami régóta táplál minket, és akkor is ezt tette, és akkor is ezt teszi, amikor szinte már enni sem tud. Ezért is szoktunk hírt adni az ilyen eseményekről, és ezért is gondoljuk, hogy fontos például a Trafót is támogatni (sok más ügy, zenekar, színház, előadó, intézmény, ember, stb.) mellett.

Szóval, ha tudsz, gyere és segíts – most épp a Trafónak. Mi is ott leszünk.

Az estet levezeti:

Balázsovics “Tink” Mihály

Fellépők

Závada Péter

Simon Márton

Szabó-Gyányi Quintet

Saiid

Speiz Boiz

Betá Betá

Oiee

Solére

Wata

Freakin’ Disco (Kamaraelektronika)

Musica Moralia

Szerző:
Dave Gahan 60
máj. 9., 12:49
Relaxálj a Slow Village-dzsel – itt az új klipjük
ápr. 25., 18:04