A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Tom Morello esete a 10 éves gitárossal

2022. augusztus 1., 7:59

A Rage Against The Machine gitárosa, Tom Morello támogatja az ifjú tehetségeket. Korábban együtt jammelt a saját fiával és egy 10 éves dobossal, most viszont egy ifjú gitáros játékától ámult el, de nagyon.

Ludovic Tshiswaka egy brazil-kongói kisfiú, mindössze 10 éves, de már most úgy gitározik, mint valami isten. Tom Morello megnézte néhány klipjét a Youtube-on, majd a Twitteren dicsérte meg az ifjú zenészt: „A legjobb gitárjáték, amit mostanában hallottam.”

Ludovic Tshiswaka zenei kísérettel jazzt játszik az alábbi videóban, és még csak Tom Morellónak sem kell lenni ahhoz, hogy tátva maradjon az ember szája.

Tom Morello támogatásáról biztosította az ifjú tehetséget, és nem ő az első, akivel ez megtörténik. Tavaly Morello már szintén a támogatását ígérte egy másik fiatal tehetségnek, a szintén 10 esztendős Nandi Bushell dobosnak, akivel 2021-ben egy jammelős videót is készített, amiben a saját fia, Roman volt a harmadik résztvevő. Sőt, még egy közös számot is írtak, Morello meg a két gyerek.

Azóta az ifjú dobos ismertsége egyre nagyobb, Billie Eilishtól kezdve a Foo Fightersig sok mindenkivel zenélt együtt, és ha Tom Morellón múlik, ez lesz a fiatal gitáros, Ludovic Tshiswaka sorsa is. Őt meg ez biztos nem zavarná.