A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

TOP 10 között a We Are Rockstars és a WAKEUP 1230 felvétele

2015. február 10., 8:15

A Balcony TV budapesti toplistáján jelenleg is a TOP10 legnépszerűbb videó között van a Ligeti Gyuri vezette We Are Rockstars slágere, a „Paperbacks On The Shelf„. Bár a számot magyar nyelvű verzióban, „Rólunk szól” címen küldték a rádiókba, a Corvintetőn még az eredeti formában hangzott el az együttes második albumán, a Secondon található szerzemény.

Karcos gitárszólamok, hangsúlyos és fülbemászó alapot kreáló szintik és átütő vokál adja a „Paperbacks On The Shelf” legemlékezetesebb kulcsmomentumait. A zenekar legnépszerűbb számainak egyikére továbbra is lehet szavazni, hogy még feljebb kúszhasson a toplistán! Ligeti Gyuri (Anarchy in the HU) műsorát pedig minden hétfőn hallgathatjátok itt az Open Air Rádión.

A WakeUp 1230 Baksa-Soós Attila által vezetett supergroup. A csapat tagja között olyan nevek vannak mint Frenk (vokál, gitár), Beck Zaza a 30y-ból (dobok), Papp Szabi a Supernemből (basszusgitár) és az író, költő maga Baksa-Soós Attila. Szavazni rájuk is lehet, ahogy Attila Rocklitera című műsorát is követhetitek, minden szerdán 18.00-tól itt a rádión!