A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Törés-zúzás az Akvárium Klubban

Molnár Barnabás
2020. március 5., 19:36

Hatalmas kalapálást rendez március 6-án a Bladerunnaz az Akvárium Klubban. Egy várhatóan elmebeteg Therapy Sessions keretén belül a d’n’b és a breakcore peremvidékéről Budapestre látogat a 3RDKND (Donny, Katharsys, Forbidden Society), Konstruktor, Merikan és a hihetetlen The Outside Agency. Ez utóbbi brigádot ajánljuk most. Meg azt, hogy pakold be a baszatáskát.

A The Outside Agencyt alkotó két producer, DJ Hidden és Eye-D már korábban is tiszteletüket tették Budapesten. A holland páros, mint két mezei hardcore-producer, még 1991-ben ismerkedett meg egymással, és hamar elkezdtek együtt is zenéket faragni; először még X-Factor név alatt, aztán az éveken át húzódó közös munka alatt ki is nőtték a hardcore kereteit. Ez után jó pár évig saját d’n’b alteregóikra koncentráltak, végül tető alá hozták The Outside Agency névre keresztelt projektjüket, ami, bár gyökerei a hardcore techno-ból erednek, alapvetően szinte válogatás nélkül magába képes építeni az oldskool breakcore-tól kezdve a klasszikus jungle-ön át egészen a majdhogynem vintage acid-muzsikáig tulajdonképpen mindent. Crossbreed szörnyeteg.

Bár duóként lépnek fel, a trekkeket külön-külön jegyzik, és adják elő, élőben is főleg csak saját anyagaikra koncentrálnak, nagy ritkán nyúlnak csak más előadókhoz. De mindketten valami iszonyú hátborzongató, velőtrázó hangulattal öntik nyakon szerzeményeiket, amiről magunk is meggyőződhetünk még a buli előtt, ha feltesszük első nagylemezüket, az Ad Noiseamnál 2012-ben megjelent The Dogs Are Listening-et.
Készüljetek fel. Goromba lesz.

Eye-D – Mission Statement

DJ Hidden – Chrono

Facebook-esemény

Szerző: Molnár Barnabás
Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57