A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Tudtad róla? – Czutor Zoli lesz a ma esti Egokurzusban

2015. október 29., 16:37

A csütörtök esti Egokurzusban (kezdés: 18 óra) Czutor Zolival foglalkozik Kessel Krisztina, természetesen a férfi jelenlétében. A kezdésig hallgassatok meg pár dalt tőle, és ismerjetek meg néhány tényt, amit vagy tudtatok róla, de inkább nem. A saját szájából. PC vagy nem PC? Az itt a kérdés.

Reprodukciós kényszer: Az ötödik gyerekemet várom januárra.

Szőr: Taszítanak a szőrtelen emberek;  a szőrtelen nők is!

Táp: A zsír a kedvenc ételem (tényleg.) Alig eszem tésztát, kenyeret; csak hús és zöldség. Gyerekkoromban sem szerettem a cukrot.

Iskolázottság: 1994-ben a Szegedi Tudományegyetem – Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán biológia-kémia szakos tanári diplomát szereztem.

Para: Majrézok a durva nőktől. Nekem egyáltalán nem szexi a női dominancia.

Mormon: Éveken keresztül vasárnapi iskolai szentírásoktatóként is tevékenykedtem, sőt néhány magyarországi gyülekezet ilyen típusú tevékenységét segítettem más városokban is

PC: Bírom a durván nem PC megfogalmazásokat, miközben nagyon is PC-nek tartom magam.

Meló: Számtalan (de minimum 100) reklám aláfestőjét, cégek jingle-jét (zenei logóját) hoztam létre. Volt, hogy csak zenét, volt, hogy szöveget, vagy együtt a kettőt kellett produkálnom (Telekom, Volkswagen Polo, Durex, Coca-Cola, Borsodi sör, Másik Rádió, SZTE, Vodafone, Pannónia Fesztivál, Ferrero, Jazzy Rádió, stb.)

Tárgyak: Ha akarok, sem tudok konkrét tárgyakhoz ragaszkodni. Csak eszközök. Bármiből lehet másik, ha tudja azt, vagy jobbat, mint az előző.