A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Túlságosan vékony falak – újabb premier a Trafóban

2023. március 14., 19:19

Ismét premier a Trafóban. A Túlságosan vékony falak egy kísérlet a színház határainak feszegetésére, miközben olyan jelenségekről beszél, mint a virtuális és valós személyiség, és a köztük lévő különbség, valamint a post truth és a fake news. Bemutató március 17-én, este 8-kor.

Asszociációk egy témára – élő kísérlet szembenézésre saját magunkkal és online vetületeinkkel.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez. Szeptember elején azonban Brian egyedül, Gaby nélkül tért haza a saját szüleihez. Az előadás a történetet körüljárva, illetve résztvevőink személyes történeteit felhasználva igyekszik feltárni, árnyalt, problematikus valójában látni a közösségi-médiát, annak szereplőit, illetve az őket körülvevő világot, a világunkat.

Esztéta, design- és művészetmenedzser, fotós, énekes, műsorvezető-rendező, edző, színházi dramaturg, színész, zenész. Influenszerek, alkotók, tanulók, dolgozók, férj, feleségek, korán kelők, későn fekvők, pontosak, késők, függők, függetlenek, férfiak, nők, gondolkodók.

Jegyek

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33