A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Twentees

2015. május 17., 15:08

Egy fúvószenekari próbán az akkor szaxofonozó dobos odament az akkor trombitán játszó énekes-gitároshoz, hogy van -e kedve punk-rock zenekart alapítani. Így született a Twentees, akiknek zenéje végül leginkább az indie-rockhoz húz.

A tagok a legkülönbözőbb angolszász gitárzenéken nőttek fel, hangzásukban felfedezhető a garázsbandák nemtörődömsége, de a popos refréneket sem nélkülözik. A zenekar 2013 végén adta ki első kislemezét, azóta folyamatosan koncerteznek Budapesten és vidéken egyaránt, és több alkalommal játszottak már a Honeybeast előzenekaraként is. 2014 novemberében a Keret blog Kikeltető című tehetségkutatójáról különdíjat hoztak el, az idei Dunai Regatta zenei tehetségkutatóján pedig első hellyel jutalmazták őket. Bemutatkozó nagylemezük 2015 márciusában jelent meg Sing, Dance, Cry címmel.

Facebook-oldal

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala