A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Úgy tűnik, Liam Gallagher öregszik: durván beszólt, majd bocsánatot is kért

2022. április 19., 13:48

A Gallagher tesóknak nem kell a szomszédba menniük egy kis indulatért, ha valami nem tetszik nekik, pláne ha zenéről van szó, vagy fociról. Az ifjabbik testvér, Liam a labdarúgás, egészen pontosan a legutóbbi BL-negyeddöntő, a Manchester City és az Athletico Madrid botrányos összecsapása kapcsán szólt be elég keményen a spanyol csapat egyik játékosának, a montenegrói Stefan Savićnak.

A Manchester City az otthonában 1:0-ra hozta az első meccset, majd jött a visszavágó Madridban, ahol gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó. Ahogy közeledett az összecsapás vége, úgy szállt el egyre inkább a madridiak agya, akik érezték a vesztüket, és ebbe nagyon nehezen törődtek bele. A montenegrói Stefan Savić uralkodott magán a legnehezebben: lefejelte Raheem Sterlinget, Jack Grealish-nek pedig a haját rángatta meg. Ezt pedig a Manchester City drukkere, Liam Gallagher nem tűrhette szó nélkül.

Liam Gallagher nem hazudtolta meg önmagát, Twitteren azonnal üzent és nem beszélt mellé: „Stefan Savić, ez egy fenyegetés, mert ha megtalálom az ostoba fejed, halott vagy”. Ez eddig egy szokványos Gallagher-sztori, ám ekkor jött a fordulat. Az Oasis egykori énekese nem sokkal később nemcsak törölte a posztot, hanem még bocsánatot is kért az Athletico Madrid védőjétől, elég különös módon. Többek között azt írta, hogy „nagyon zaklatott vagyok és mérges magamra, mert úgy érzem, cserben hagytam a rajongóimat a szokatlan viselkedésemmel”. Persze emelje fel a kezét az, aki szerint ez a viselkedés, a nyers beszólás szokatlan egy Gallaghertől

Ha Savić nem is válaszolt, megtette helyette Liam Gallagher egyik rajongója, aki azt írta a zenésznek: „Soha ne cselekedj, ha ideges vagy dühös vagy, előbb inkább nyugodj le, gondolkodj, és csak akkor szólalj meg, ha már megfelelő hozzá a lelki állapotod.”. Ezzel pedig ő sem szállt vitába.

Liam Gallaghernek egyébként május 27-én érkezik a harmadik szólóalbuma C’mon You Know címmel, amiről annyit már biztosan lehet tudni, hogy lesz rajta egy közös szám a Dave Grohllal. Egy klipesített dal, az Everything’s Electric már március elején megjelent a lemezről.